Поділитись:

У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)

Субота, 17 лютого 2024, 17:39
У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)

Сьогодні, 17 лютого, лучани та мешканці громади зібрались у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку, щоб попрощатися з військовослужбовцями, які загинули внаслідок війни із росією: Іваном Притолюком, Станіславом Гуленковим та Михайлом Колядою.

Про це повідомляє Луцька міська рада. 

Мешканець с. Прилуцьке Луцької міської територіальної громади Притолюк Іван Миколайович (07.07.1986 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації та загинув 26 січня в районі населеного пункту Новодарівка Запорізької області.

Лучанин Гуленков Станіслав Ігорьович (03.09.2000 року народження) проходив військову службу за контрактом у військовій частині Державної прикордонної служби України та загинув 20 квітня 2023 року в районі населеного пункту Новокалинове Донецької області.

Лучанин Коляда Михайло Григорович (27.01.1983 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації та загинув 13 лютого біля населеного пункту Діброва Луганської області.

Після завершення богослужіння домовини Героїв пронесли Театральним майданом. Біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України»траурна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Поховають Станіслава Гуленкова та Михайла Коляду у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Івана Притолюка на кладовищі у селі Прилуцьке.

У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото)У Луцьку прощались одразу з трьома полеглими Героями (фото) 

Щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять, честь та шана Героям!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів