Поділитись:

У Луцьку попрощаються з трьома загиблими захисниками

П'ятниця, 16 лютого 2024, 15:56
У Луцьку попрощаються з трьома загиблими захисниками

У Луцьку в останню путь проведуть трьох загиблих військовослужбовців: Івана Притолюка, Станіслава Гуленкова та Михайла Коляду.

Відспівування полеглих воїнів відбудеться у суботу, 17 лютого, о 11:00, у Кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Мешканець села Прилуцьке Луцької громади Притолюк Іван Миколайович, 7 липня 1986 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації на посаду гранатометника в складі стрілецької роти. Солдат Іван Притолюк загинув 26 січня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі села Новодарівка Запорізької області.

Лучанин Гуленков Станіслав Ігорьович, 3 вересня 2000 року народження, проходив військову службу за контрактом у військовій частині Державної прикордонної служби України на посаді інспектора прикордонної служби 2-ї категорії, гранатометника в складі прикордонної комендатури швидкого реагування. Сержант Станіслав Гуленков загинув 20 квітня 2023 року в районі села Новокалинове Донецької області.

Лучанин Коляда Михайло Григорович, 27 січня 1983 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації на посаду водія-радіотелефоніста в складі роти ударних безпілотних авіаційних комплексів. Молодший сержант Михайло Коляда загинув 13 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання біля села Діброва Луганської області.

Поховають Станіслава Гуленкова та Михайла Коляду у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Івана Притолюка на кладовищі у селі Прилуцьке.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів