Луцьк бере участь у міжнародній туристичній виставці (фото)

Середа, 29 березня 2017, 16:51

Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради презентує Луцьк на 23-й Міжнародній туристичній виставці UITT "Україна — Подорожі та Туризм 2017" у місті Київ, яка проходить з 29 по 31 березня.

Про це повідомляє управління туризму та промоції міста.

На виставковому стенді представлено широкий спектр поліграфії, що знайомить туриста з Луцьком – містом історичним, середньовічним з наявною історико-культурною спадщиною, з вкрапленнями сучасного фестивального життя.

Фахові консультації і рекомендації щодо організації своєї подорожі містом можна отримати від начальника управління туризму та промоції міста Луцької міської ради — Катерини Теліпської та менеджера КП "Центр туристичної інформації та послуг" Софії Забощук.

До презентації міста долучилась ГС "Туристичний альянс Луцька" (об'єднання луцького туристичного бізнесу). Зокрема, туристична фірма "Нові мандри" презентує туристам нову атракцію сезону — захоплюючу мандрівку Луцьком на "Волинянці" — першому українському всюдиході, що був зібраний у Луцьку та увійшов у десятку найкращих авто Європи на Туринській виставці в Італії у 1978 році. Місто Луцьк на виставці також представляє туристична фірма "Патріот".

Професійну допомогу в організації подорожі Волинню з задоволенням нададуть представники департаменту інфраструктури Волинської облдержадміністрації.

Міжнародна туристична виставка UITT "Україна — Подорожі та Туризм" є однією з найбільших в Україні. В ній беруть участь понад 100 туристичних компаній, провідних туроператорів, національних і місцевих туристичних організацій, представництв багатьох країн світу, серед яких: Болгарія, Грузія, Домініканська Республіка, Єгипет, Індія, Індонезія, Іспанія, Італія, Кіпр, Куба, Литва, Мальта, Палестина, Польща, США, Танзанія, Туніс, Туреччина, Чорногорія, Албанія, Литва, Білорусь, Шрі-Ланка, Марокко, Греція тощо.