Поділитись:

На Волині посадовця затримали під час отримання хабаря (фото)

П'ятниця, 16 лютого 2024, 10:03
На Волині посадовця затримали під час отримання хабаря (фото)

На Волині правоохоронці викрили у хабарництві посадовця обласного управління Держпродспоживслужби.

Про це у п'ятницю, 1 лютого, повідомили на фейсбук-сторінці Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

«У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили факт організації керівником одного з управлінь Держпродспоживслужби у Волинській області механізму систематичного отримання коштів від працівника підпорядкованої державної лабораторії», – йдеться у повідомленні.

Працівник лабораторії мав щомісячно передавати посадовцю 400 доларів, аби той не втручався у службову діяльність та не проводив позапланових перевірок.

Оперативники затримали посадовця одразу після отримання чергового «траншу» у розмірі 1200 доларів. Раніше був задокументований факт отримання 800 доларів хабаря.

Затриманому посадовцю повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Викрили корупційну «схему» оперативники управління стратегічних розслідувань у Волинській області спільно зі слідчими ТУ ДБР, розташованого у Львові, та працівниками СБУ у Волинській області. Досудове розслідування триває за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора та Львівської обласної прокуратури.

На Волині посадовця затримали під час отримання хабаря (фото)На Волині посадовця затримали під час отримання хабаря (фото)На Волині посадовця затримали під час отримання хабаря (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024