Поділитись:

Побратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром Крисюком

Четвер, 15 лютого 2024, 16:44
Побратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром Крисюком

У Ковелі попрощалися із захисником Володимиром Крисюком.

Володимиру було 43, він народився на Любомильщині, але жив у Ковелі. У лави ЗСУ пішов за контрактом. Свій останній бій він прийняв 13 лютого біля села Першотравневе на Харківщині. Про це повідомили у Ковельській міській раді. 

Його називали «Батя», адже чоловік був готовий стояти за своїх побратимів та відстоювати справедливість.

Рідні розповідали що Володимир був хорошим господарем, але, на жаль, так і не встиг погосподарювати.

Люди змогли попрощатися із захисником, віддати честь та провести панахиду, яка відбулася на площі Героїв Майдану. Похоронять Володимира Крисюка на Алеї Героїв міського кладовища.

Побратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром КрисюкомПобратими називали його «Батя»: у Ковелі попрощалися із Володимиром Крисюком 

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів