Поділитись:

У ГУР визнали, що Telegram містить у собі низку загроз для безпеки України

Середа, 14 лютого 2024, 19:54
У ГУР визнали, що Telegram містить у собі низку загроз для безпеки України

В українській розвідці визнають, що Telegram містить низку загроз для безпеки України, і потрібно шукати варіанти розв'язання цієї проблеми.

Про це повідомив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов на заході в Медіацентрі Україна, – пише УП.

«Що стосується Telegram, то загрози, які він несе для суспільства, є реальні. Мова йде не про окремих користувачів чи окремі медіа, які представлені на цій платформі, питання до самої платформи. Вона містить в собі цілу низку загроз для інформаційної, і не тільки інформаційної, безпеки нашої країни. Так, на це питання треба давати відповідь, і я думаю, що це обов’язково відбудеться», – йдеться в повідомленні.

За словами Юсова, Україна вибудовує зараз комунікацію з адміністраціями усіх платформ, у тому числі з Telegram, щоб працювати за прозорими правилами: і згідно з українським законодавством, і відповідно до міжнародних стандартів.

«З кимось це виходить краще вирішувати, з кимось складніше. З Телеграмом виходить найважче. Це постійна робота, багаторівнева: як на території самої платформи шляхом створення контенту, який би руйнував міфи, роз’яснював і покривав цільову аудиторію, так і робота з погляду унормування діяльності цих майданчиків. Усі ці заходи вживаються, але роботи ще справді багато», – каже Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
07 квітня 2024
04 квітня 2024
31 березня 2024
29 березня 2024
21 березня 2024