Поділитись:

Як кондитерські стелажі стимулюють продажі

Понеділок, 12 лютого 2024, 17:58
Як кондитерські стелажі стимулюють продажі

Солодощі – це одна з найбільших категорій товарів у продуктових магазинах та кафе. Для ефективної організації безпечного зберігання продукції, привернення уваги клієнтів та презентації асортименту з найкращого боку вам знадобиться стелаж кондитерський.

Чому кондитерський стелаж – це важливо? 

Кондитерські стелажі – це можливість використати вільний простір максимально ефективно. На порівняно невеликій площі ви зможете розмістити все розмаїття солодких виробів, яке пропонує ваш магазин. 

Правильно організований стелаж допомагає підкреслити привабливість та апетитність продукції. Додатково таке обладнання може використовуватись як потужний маркетинговий інструмент для підвищення продажів. Воно дозволяє привернути увагу до новинок, акційних товарів або сезонних пропозицій. 

Привабливо оформлені та організовані стелажі роблять процес покупок приємним та комфортним. Клієнти можуть краще роздивитися товари, порівняти їх між собою. Це створює атмосферу турботи та сприяє отриманню позитивних вражень. 

На що звернути увагу при виборі кондитерського стелажа? 

Інтернет-магазин HOLD пропонує кондитерські стелажі під різні потреби. В асортименті представлені металеві розбірні конструкції, які мають такі характеристики:

  • висота від 1,473 до 2,235 м дозволяє підібрати стелаж під конкретний вид товару;
  • довжина (0,665-1,33 м) залежить від кількості продукції та площі приміщення; 
  • стандартна глибина 500 мм дає можливість компактно розмістити продукцію у спеціальних ящиках або фірмових коробках; 
  • полиці мають захисні борти, які не дають товару впасти. 

Колір устаткування підбирається індивідуально, а найбільший попит мають кремовий та антрацитовий відтінки. Додатково можна замовити монтаж дзеркальної панелі, а також індивідуальне виробництво стелажів нестандартного розміру. 

Кондитерський стелаж – це чудова можливість зробити покупки у вашому магазині більш зручними для клієнтів. Обирайте виріб, який гармонійно вписується в інтер’єр, та насолоджуйтесь оновленою концепцією бізнесу.

Надрукувати
мітки:
коментарів