Поділитись:

Чарльз III з Каміллою відвідав церкву у Сандрінгемі на тлі новин про рак

Вівторок, 13 лютого 2024, 00:23
Чарльз III з Каміллою відвідав церкву у Сандрінгемі на тлі новин про рак

Король Чарльз III вийшов на публіку після новин про рак. Разом з дружиною його побачили біля церкви у Сандрінгемі.

Про це пише 24 канал.

Чарльз III вперше з'явився на публіці після того, як Букінгемський палац оголосив про його діагноз. Раніше короля бачили в авто, коли він відправлявся у Сандрінгем.

Чарльз III відвідав церкву у Сандрінгемі

Близько 100 людей мали нагоду побачити монарха, коли він завітав до церкви Святої Марії Магдалини. Чарльз III був у компанії своєї дружини, королеви Камілли.

Король поспілкувався з каноніком Полом Вільямсом та прогулявся територією приватної садиби у Норфолку. Він зустрів публіку та помахав рукою підданим.

Фото короля можна переглянути за посиланням.

У Чарльза III діагностували рак

  • У понеділок минулого тижня Букінгемський палац оголосив, що у Чарльза III діагностували рак. Прем'єр-міністр Британії Ріші Сунак зауважив, що хворобу виявили на ранній стадії.
  • Король продовжуватиме зустрічатися з прем'єром та займатися справами, що не передбачають його появу на публіці. За виходи у світ тепер відповідатиме його дружина Камілла та інші члени монаршої родини.
  • Чарльз III висловив подяку за всі добрі побажання. Чоловіка й батька також підтримують його близькі: принц Гаррі провідував короля зі Сполучених Штатів, принц Вільям подякував за добрі слова для Кетрін та монарха, Камілла розповіла, що чоловік дуже зворушений листами підтримки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів