Поділитись:

Які опалювальні котли мають попит: три популярні моделі*

Понеділок, 12 лютого 2024, 14:33
Які опалювальні котли мають попит: три популярні моделі*

Сучасні опалювальні котли прості та безпечні в експлуатації, мають великі показники ККД за відносно невеликого споживання палива і не потребують встановлення димаря. Пропонуємо ознайомитися з моделями, що є популярними на українському ринку у 2024 році.

Italtherm CITY CLASS 25 F

Функціональність настінного газового котла італійського бренду Italtherm розрахована на обігрів площі до 192 кв. м. Два незалежних контури циркуляції призначені для прогрівання повітря у кімнаті та води до заданої температури. Регульована потужність нагріву CITY CLASS 25 F знаходиться в діапазоні 8,5–24 кВт. Виробник передбачив можливість налаштування пристрою для певного об’єкта за кількома характеристиками, серед яких коефіцієнт теплоізоляції, обсяг і площа приміщень. Котел оснащений 3-швидкісною помпою Grundfos, а гідрогрупа виготовлена з латунних складників.

За даними сайту https://ek.ua/ua/, вартість моделі в інтернет-магазинах України станом на січень 2024 року складає від 29 400 до 35 450 грн.

Bosch Gaz 6000 WBN-18C RN

Двоконтурний газовий котел бренду Bosch оснащений закритою камерою згоряння і демонструє відмінну енергоефективність. Прилад допоможе організувати гаряче водопостачання та опалення в житлових і промислових підприємствах площею до 144 кв. м. Конструкція Gaz 6000 WBN-18C RN складається з двох теплообмінників (нержавійна сталь, мідь), 8-літрового розширювального бака, 3-швидкісної циркуляційної помпи, а також паяльника з рівномірним розпалом суміші. Покращити процес керування приладом допоможе запобіжний клапан, повний набір пристроїв безпеки та датчиків.

Thermex EUROSTYLE F24

Двоконтурний котел оснащений вбудованим Wi-Fi адаптером для дистанційного керування пристроєм і турбованою камерою згоряння. Завдяки компактним габаритам агрегат можна зручно розташувати на стіні житлового або промислового приміщення площею до 192 кв. м. З основних переваг EUROSTYLE F24 — тиха робота, підтримка протоколу Opentherm, віддалене керування, підігрів води до 250° зі швидкістю 13,6 л на хвилину та контроль іонізації полум’я.

Надрукувати
мітки:
коментарів