Поділитись:

Лучан «замучать» дзвінками через незаконні оголошення на стовпах

Субота, 10 лютого 2024, 14:31
Лучан «замучать» дзвінками через незаконні оголошення на стовпах

У Луцьку мунвартівці борються зі стихійною рекламою: на номери телефонів, які вказані на оголошеннях, розміщених у невстановлених місцях, надходять дзвінки від автоматизованої системи оповіщення. 

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради регулярно виявляють випадки розміщення стихійної реклами та оголошень на дверях та фасадах багатоквартирних будинків, дорожніх знаках, парканах, електроопорах, конструкціях зупинок громадського транспорту, що призводить до погіршення естетичного вигляду, порушення благоустрою дворів та міста загалом.

Лучан «замучать» дзвінками через незаконні оголошення на стовпах

Вказані в рекламі контактні телефони додаються в систему автоматичного голосового сповіщення «Дзвінок», яка телефонуватиме особі, допоки вона самостійно не з’явиться до департаменту та не усуне правопорушення шляхом ліквідації/очищення усіх попередньо розміщених інформаційно-рекламних повідомлень.

Громадян вкотре закликають не обклеювати місто стихійною рекламою та оголошеннями у невідведених для цього місцях, адже це є порушенням пункту 2.5.5.1.11 Правил благоустрою міста Луцька та ст. 152 КУпАП. Санкція статті передбачає накладення штрафу розміром від 340 до 1360 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів