Поділитись:

Google перейменував чат-бот Bard на Gemini і додав нові опції

Субота, 10 лютого 2024, 05:28
Google перейменував чат-бот Bard на Gemini і додав нові опції

Компанія Google оголосила про масштабний ребрендинг свого чат-бота і асистента зі штучним інтелектом Bard, зокрема новий додаток і опції підписки.

Про це повідомляє CNBC, передає Укрінформ. 

Bard, головний конкурент ChatGPT від OpenAI, тепер називається Gemini – так само як і набір моделей штучного інтелекту, на яких працює чат-бот.

Google також оголосив про нові способи доступу користувачів до ШІ – інструменту: починаючи з четверга, користувачі Android можуть завантажити новий спеціальний додаток для Gemini, а користувачі iPhone можуть використовувати Gemini в додатку Google на iOS.

Google також оголосив про нову опцію підписки на ШІ для досвідчених користувачів, які хочуть отримати доступ до Gemini Ultra 1.0, найпотужнішої моделі ШІ від Google. Доступ коштує $19,99 на місяць через сховище Google One. Також доступна двомісячна безкоштовна пробна версія.

Запуск доступний для користувачів у більш ніж 150 країнах, але наразі обмежений тільки англійською мовою. Проте незабаром Google планує розширити мовну пропозицію

Ребрендинг Bard також торкнувся Duet AI, колишня назва агентів штучного інтелекту в Google Workspace і Google Cloud, які призначені для підвищення продуктивності і виконання простих завдань для компаній-клієнтів. Інструменти тепер називатимуться Gemini для Workspace і Gemini для Google Cloud.

Передплатники Google One, які оплатять підписку на ШІ, також матимуть доступ до можливостей асистента Gemini в Gmail, Docs, Sheets, Slides і Meet.

ШІ-агенти зможуть планувати групову зустріч, скануючи календар кожного, щоб переконатися у відсутності протиріч, бронювати подорожі та заходи, купувати подарунки або виконувати певну робочу функцію. Наразі ШІ – інструменти, включаючи Gemini, здебільшого обмежуються такими завданнями, як підбиття підсумків, створення списків справ або допомога в написанні коду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 квітня 2024
25 березня 2024
21 березня 2024
19 березня 2024
05 березня 2024
13 лютого 2024
08 лютого 2024
26 січня 2024
31 грудня 2023