Поділитись:

Назвали 10 запитань, які не можна ставити на першому побаченні

Субота, 10 лютого 2024, 02:59
Назвали 10 запитань, які не можна ставити на першому побаченні

Перші побачення, хоч і нервові, але саме вони стають початком нових захоплюючих стосунків. Звичайно, ви хочете справити чудове перше враження — і тут важливо не лише те, що ви самі розповідаєте, але й ваші запитання до потенційного партнера. 

Видання Best Life Online зібрало думки фахівців у царині стосунків, які назвали питання, які не можна ставити на першому побаченні, якщо хочете зустрітися з цією людиною ще коли-небудь, – розповідає УНІАН.

Чому ти досі самотній?

«По-перше, це припускає, що є щось погане в тому, щоб бути самотнім. Якщо ви на побаченні і розумієте, що сидите навпроти людини, яка здається дивовижною і досі неодруженою, не питайте її чому. Просто будьте щасливі з цього!», – каже рабин і письменник Шломо Залман Брегман.

Скільки це коштувало?

Не важливо, про що йдеться – машину, квартиру, годинник чи сукню. Це тільки перше побачення, тож і вартість чужого майна — це не ваша справа.

«Це також змусить вас виглядати поверхневим і стурбованим лише грошима», – каже експерт із стосунків Бонні Вінстон.

Тобі подобається моє вбрання?

Експерти радять уникати цього або будь-якого іншого питання, пов’язаного з вашою зовнішністю.

«Ви можете бути незадоволені відповідями», – каже тренер із знайомств і стосунків Розалінда Седакка.

Ти багато п'єш?

Тема алкоголю може бути делікатною для людей, тому її висвітлення може змусити їх відчути себе зобов’язаними поділитися чимось особистим.

«Обговорення подібних тем навіть як жарт може здатися неправильним, якщо хтось вас ще не знає», – пояснює тренер зі знайомств Кендіс Алстар.

Чому закінчилися твої останні стосунки?

Незалежно від того, наскільки ви зацікавлені, не питайте про попередні стосунки, особливо про їхнє розлучення чи нещодавній розрив, радить Седакка. Це справді не ваша справа на цьому етапі стосунків знати тяжкі подробиці їхнього розриву.

Зі скількома людьми ти спав?

Це питання ніколи не є доречним, але особливо на першому побаченні.

«Це не ваша справа», – зазначає Брегман. «Це приватна, особиста інформація. Навіщо її розкривати вам, абсолютно незнайомій людині, яку вони можуть ніколи більше не побачити?!».

Ти володієш своїм житлом чи винаймаєш його?

Хоча вам може здатися, що ви просто ведете розмову, насправді ви тонко оцінюєте фінансове становище іншої людини.

«Намагатися з’ясувати, скільки грошей на банківському рахунку у вашого потенційного партнера, ніколи не буде гарною ідеєю», – каже експерт зі стосунків Ліза Роніс.

Яка твоя улюблена поза для сексу?

«Якщо ви не хочете мати другого побачення, це чудовий спосіб убити будь-яку можливість. Можливо, ви думали, що це було б смішно або чудовим способом зламати лід – помиляєтесь», – каже сертифікований спеціаліст зі знайомств Мішель Джі.

За її словами, практично неможливо запитати про це так, щоб ви не виглядали погано.

Ти завжди так багато їсиш?

Це має бути зрозумілим, але Брегман каже, що чув про людей, які запитували це на перших побаченнях раніше. Причини, які вони наводять? Усе – від бажання оцінити, скільки коштуватиме, якби вони опинилися разом, до загалом симпатії до худих партнерів.

Незалежно від причини, «будь-яку людину, яка запитує про це... слід уникати будь-якою ціною. Очевидно, у них немає такту», — каже він.

Яким був твій колишній?

Загалом, розпитувати про чийогось колишнього на першому побаченні – погана ідея.

«Найкраще ставитися до перших побачень як до чистого аркуша для вас обох. Знання про минулі стосунки людини до того, як побудувати з нею власні стосунки, може змусити вас робити упереджені припущення про неї на основі обмеженої інформації. Ці теми мають виникати лише пізніше у стосунках, коли ви знаєте людину достатньо добре, щоб інтерпретувати її минулі рішення у світлі того, ким вони є насправді», – каже власник служби пошуку партнерів Барбі Адлер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів