Поділитись:

Європейський рівень: у Луцьку побільшає комфортних автобусів (відео)*

Субота, 10 лютого 2024, 09:00
Директор компанії «Бест Ленад Груп» Юрій Романюк
Директор компанії «Бест Ленад Груп» Юрій Романюк

Директор компанії «Бест Ленад Груп» Юрій Романюк, яка нині обслуговує вісім автобусних маршрутів у Луцьку, розповів про виклики, з якими ним доводиться стикатися, та про перспективи розвитку в обласному центрі.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Комфортно, зручно, сучасно та екологічно – і це далеко не усі переваги автобусних міських перевезень у Луцьку компанією «Бест Ленад Груп». Лучани відчули значне покращення пасажирських перевезень ще у 2021 році, коли компанія однією з перших в Україні надала лучанам можливість користуватися комфортабельним європейським транспортом.

Директор компанії «Бест Ленад Груп» Юрій Романюкнаголосив, що вони роблять усе, аби людям було комфортно пересуватися містом.

«Це автобуси "Євро-5", вони надзвичайно комфортабельні, користуються великим попитом у Європі. Ці автобуси – з Нідерландів, вони гарно пристосовані для людей з обмеженими можливостями. Тут є пандуси, вони є автоматичними», – розповів він.

Юрій Романюк зазначив, що автобуси компанії – одні з найперших машин класу «Євро-5», які з'явилися в Україні.

Європейський рівень перевезень – це не лише великі та екологічні автобуси, але й багато інших зручностей. На 8 маршрутах у Луцьку курсує понад 30 автобусів VDL та MAN з кондиціонерами, які дозволяють тримати оптимальну для пасажирів температуру: взимку в автобусах тепло, влітку – прохолодно.

«Розпочинали з одного маршруту, це був №32, на сьогодні обслуговуємо маршрути №№2, 3, 9, 10, 11, 12, 24 і, відповідно, 32-й маршрут», – зазначив Юрій Романюк.

Всі автобуси «Бест Ленад Груп» пристосовані для надання комфортних послуг маломобільним групам населення. Окрім того, понад 25-30% від загальної кількості пасажирів у автобусах компанії – це пільгові категорії, хоч перевізник і не отримує компенсації, як, до прикладу, комунальне підприємство ЛПЕ.

Юрій Романюк наголосив, що його компанія не отримує жодних субвенцій, а покладається лише на свої сили. Викликів нині чимало, але компанія продовжує успішно розвиватися. Так, за його словами, компанія планує збільшити кількість автобусів на усіх маршрутах.

Попри складну ситуацію в Україні, повномасштабне вторгнення РФ, компанія «Бест Ленад Груп» продовжує працювати, надавати якісні послуги перевезення та на досягнутому зупинятися не збирається.

«На всі наші маршрути, які ми обслуговуємо, в нас довготривалі договори, підписані з міською радою. На перспективу ми хочемо зробити модернізацію, збільшувати автопарк тільки автобусами класу "Євро-5"», – зазначив Юрій Романюк.

Тож компанія «Бест Ленад Груп» продовжує робити усе, аби лучани відчували себе комфортно, пересуваючись у сучасних та європейських автобусах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів