Поділитись:

У луцькому музеї Корсаків проведуть симуляційну адаптовану гру «Світ громад – 100»

Середа, 07 лютого 2024, 15:30
У луцькому музеї Корсаків проведуть симуляційну адаптовану гру «Світ громад – 100»

10 лютого 2024 року о 10.00 в приміщенні Музею сучасного українського мистецтва Корсаків буде проведено симуляційну адаптовану гру «Світ громад – 100», в якій візьме участь 100 мешканців Луцької МТГ. 

Ціль гри – відпрацювати механізми взаємодії різних груп стейкхолдерів у громаді для ефективної соціальної інтеграції заради адекватної спільної відповіді на комплексні виклики часу. Гра є різновидом едютейнменту – освітнім інструментом швидкого навчання і залучення відносно великої кількості людей в процеси, максимально наближені до реального життя з метою пошуку ефективних і дієвих стратегій та рішень. Гра дасть можливість визначити потреби цільових аудиторій та напрацювати проекти для подальшої їх реалізації в межах луцької міської цільової програми «Громада без бар’єрів».

Залучення до управлінського моделювання представників та представниць різних соціальних груп, органів місцевого самоврядування відкриє можливість об'єднати зусилля для спільного розроблення стратегій, спрямованих на забезпечення безпеки, соціальної інклюзії та розвитку міцної та стійкої Луцької громади в умовах війни.

За результатами гри буде створено аналітичний звіт та проведено презентацію на спільній комунікаційній зустрічі з представниками та представницями депутатського корпусу Луцької міської ради з метою їх подальшого впровадження, у тому числі за допомогою міських цільових програм.

У луцькому музеї Корсаків проведуть симуляційну адаптовану гру «Світ громад – 100» 

Проєкт «Вивчення потреб цільових аудиторій та напрацювання ідей для реалізації Луцької міської програми «Громада без бар’єрів» через симуляційну гру «Світ громад» реалізує громадська організація «Лабораторія ЗМІН» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда – Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віце-прем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.

Надрукувати
мітки:
коментарів