Поділитись:

Міносвіти схвалило підручники для 7 класу Нової української школи

Середа, 07 лютого 2024, 06:24
Міносвіти схвалило підручники для 7 класу Нової української школи

Міністерство освіти і науки рекомендувало до використання підручники для 7 класу Нової української школи. 

Відповідний наказ підписаний заступником міністра освіти і науки Дмитром Завгороднім, пише Osvita.ua.

Загалом до переліку новостворених підручників, які отримали гриф, увійшло 127 найменувань підручників для закладів загальної середньої освіти.

З них 8 підручників з української мови, 3 підручники з української мови для національних меншин, 6 підручників з української літератури, 5 підручників з зарубіжної літератури та 3 підручники з інтегрованих літературних і мовно-літературних курсів.

Також перелік містить 8 підручників з алгебри, 7 підручників з геометрії, 3 підручники з інтегрованого курсу математики, 6 – з інформатики.

Окрім того, гриф міністерства отримали 6 підручників з біології, 7 підручників з географії, 5 – з фізики, 5 – з хімії, 7 підручників з інтегрованого курсу «Здоров'я, безпека та добробут».

Також перелік містить 7 підручників з історії України, 5 – зі всесвітньої історії, 2 – з інтегрованого курсу «Історія: Україна і світ», 2 – з технологій, 5 – з мистецтва.

До того ж грифування пройшли 7 підручників з англійської мови, по 3 підручники з німецької та французької мови, 14 – з мов та літератур національних меншин.

Як відомо, тепер протягом лютого педагоги мають ознайомитися з онлайн-макетами цих підручників та зробити вибір тих книг, за якими вони бажають працювати надалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів