Поділитись:

Волинянин «обніс» сарай на Житомирщині, бо замерз і зголоднів

Вівторок, 06 лютого 2024, 17:53
Волинянин «обніс» сарай на Житомирщині, бо замерз і зголоднів

У Житомирській області 33-річного волинянина засудили до п'яти років позбавлення волі за крадіжку з сараю двох наручних годинників, куртки й велосипеда.

Про це повідомляє сайт «Субота».

У грудні 2023 року у селищі Гришківці Бердичівського району раніше судимий 33-річний волинянин проник до сараю одного з домоволодінь та викрав звідти два наручні годинники, куртку та велосипед. Його розшукали і затримали.

Під час судового засідання обвинувачений повністю визнав свою вину, каявся та пояснив, що на тяжкий злочин пішов, бо замерз та був голодний. Тому взяв куртку, щоб зігрітися, а годинники, щоб продати та виручити гроші на харчі. Велосипед він прихопив без мети, не подумавши.

Призначаючи вид та міру покарання, Бердичівський суд врахував, що тяжкий злочин був скоєний в умовах воєнного стану особою, яка вже має не одну судимість за аналогічні правопорушення, а також неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності.

Мешканця Волині визнали винним у крадіжці, вчиненій повторно, з проникненням до приміщення, вчиненій в умовах воєнного стану та призначив покарання – 5 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів