Поділитись:

Жінка влаштувала коханому весілля-сюрприз, бо він довго не освідчувався

Середа, 07 лютого 2024, 02:35
Жінка влаштувала коханому весілля-сюрприз,  бо він довго не освідчувався

Жінка здивувала свого хлопця весіллям після того, як втомилася чекати, доки він їй освідчиться.

Про це розповіла в Мережі весільна декораторка, яка допомагала в організації свята, – пише ТСН.

Бажаючи зробити цю подію особливою, наречена вирішила спланувати свій важливий день на місцевому полі для гольфу, де грає її обранець.

«Ми зробили декор для дуже гарної церемонії, а в середині дня дізналися, що це було "весілля-сюрприз". По суті вони не були заручені, але наречена планувала все це, і наречений з'явився на полі для гольфу, думаючи, що він просто грає у звичайний гольф. Ні. Він прийшов на своє весілля та побачив її вже стоїть біля вівтаря», - поділилася вона.

Однак його реакція на її несподіване весілля була не надто радісною. У результаті, жінка залишилася ридати у весільній сукні.

Ошелешені «божевільною» ідеєю жінки, користувачі поділилися своїми думками і дивувалися, як ніхто не намагався її зупинити.

  • Як нікому не вдалося відмовити її від цього?
  • Це помилка, думати, що це буде романтичний вчинок, хоча насправді ніхто, навіть вона сама, не хотіла б опинитися в такій ситуації. Що ж, можливо, їй це сподобалося б. Але ж звучить так божевільно
  • Напевно, її оточували друзі, які казали, що це хороша ідея. А коли вона провалилася, вони сміялися її за спиною. Бо, знаєте, жінки ненавидять жінок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів