Поділитись:

На Волині викрили контрабандистів, які безпілотниками переправляли до Польщі сигарети (фото)

Субота, 03 лютого 2024, 17:14
На Волині викрили контрабандистів, які безпілотниками переправляли до Польщі сигарети (фото)

На Волині встановили ряд осіб, які безпілотниками переправляли до Польщі тютюнові вироби. 

Про це 3 лютого повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Прикордонники Волині відмічають активізацію протиправної діяльності на українсько-польському кордоні, пов’язаної з незаконним переміщенням до Польщі підакцизних товарів та інших предметів з використанням безпілотних літальних апаратів.

Найбільш загрозливою є ділянка в межах Ковельського району, зокрема прикордоння Любомльщини, де окремі особи та протиправні групи не полишають спроб налагодити вказану протиправну діяльність.

Оперативниками прикордонного загону встановлено ряд осіб, причетних до переправлення безпілотниками тютюнових виробів до Польщі, та механізм вчинення останніми злочинних дій.

«Прикро, що у час, коли військовослужбовці сил оборони України за допомогою дронів знищують ворога на фронті, протиправні елементи, маючи відповідні технічні навички, використовують ці технології для власного збагачення й заподіяння шкоди іміджу України перед європейськими партнерами. При цьому встановлені особи усіма можливими способами ухиляються від призову по мобілізації, ігнорують виклики до ТЦК та СП», – кажуть прикордонники.

Наголошують, що жодне протиправне діяння не залишиться поза увагою правоохоронців, а причетні до контрабандної діяльності відповідатимуть за свої протиправні дії перед судом.

На Волині викрили контрабандистів, які безпілотниками переправляли до Польщі сигарети (фото)На Волині викрили контрабандистів, які безпілотниками переправляли до Польщі сигарети (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів