Поділитись:

На Волині одружився командир саперної групи, який влітку підірвався на міні (фото)

Субота, 03 лютого 2024, 16:38
На Волині одружився командир саперної групи, який влітку підірвався на міні (фото)

На Волині одружився командир саперної групи, який влітку підірвався на міні. Військовий Владислав Гай 2 лютого офіційно поєднав своє життя із коханою Юлією.

Про це у фейсбуці заступниця голови Вишнівської сільради Галина Федончук.

«Зворушливо і щемливо відбулася церемонія державної реєстрації шлюбу у Вишневі. Мужній, красивий військовослужбовець Владислав, та його чарівна, ніжна кохана Юлія офіційно поєднали свої долі», – зазначила вона.

Незламні українці вкотре довели, що кохання – це щире почуття, яке дозволяє долати будь-які перешкоди і дає сили для найцінніших моментів у житті.

«Ми віримо, що народження нової сім'ї – це символ відродження родини, символ відродження нашої неньки-України», – додала вона.

Побажали нареченим бути багатими на любов, взаєморозуміння, взаємоповагу, крики народжень під мирним небом України.

На Волині одружився командир саперної групи, який влітку підірвався на міні (фото)На Волині одружився командир саперної групи, який влітку підірвався на міні (фото)На Волині одружився командир саперної групи, який влітку підірвався на міні (фото)На Волині одружився командир саперної групи, який влітку підірвався на міні (фото)

Як повідомляє ВСН старший лейтенант Владислав Гай у липні 2023 року отримав мінно-вибухову травму, травматичну ампутацію правої ноги, множинні осколкові поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів