На Волині за добу загасили чотири пожежі (фото)

Субота, 03 лютого 2024, 12:53

Минулої доби волинські рятувальники ліквідували 4 пожежі та 8 разів виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

У п'ятницю, 2 лютого, на території Волинської області ліквідували чотири пожежі. Потерпілих та жертв немає.

2 лютого о 08:17 год рятувальники 16 ДПРЧ селища Стара Вижівка та працівники місцевої пожежної охорони села Смідин вирушили за викликом у село Стара Гута Старовижівської громади – там горіла покрівля й перекриття цегляного житлового будинку. Пожежу ліквідували о 09:10 год. Попередньо, загоряння трапилося через недолік конструкції димаря.

Крім того, минулої доби рятувальники та працівники місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу в цегляній літній кухні у с. Бужковичі Павлівської громади. Ймовірно, пожежа спричинена коротким замиканням електромережі. А в селищі Цумань загасили пожежу в дерев'яній господарській будівлі, що, за попередніми даними, трапилася через необережне поводження з вогнем власниці.

Увечері працівники 1 ДПРЧ ліквідували горіння в цегляній одноповерховій лазні на вулиці Мисливській у Луцьку. Імовірно, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей.

 

Окрім того, минулої доби рятувальники виконували роботи, пов'язані з відкриванням дверей до помешкань громадян у Луцьку та Володимирі, відкачуванням води та ліквідацією наслідків автопригод.

Зокрема у Володимирі рятувальники працювали на вулиці Драгоманова. Там у квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку зачинилась дитина 2015 р.н. Рятувальники потрапили у помешкання за допомогою автодрабини – вони підійнялися на балкон, відчинили спочатку балконні двері, а тоді – вхідні двері до помешкання. А в Луцьку на вулиці Кравчука маленька дівчинка зачинила маму на балконі.

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: