У пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» оновлюють павільйони та встановлюють санітарні модулі (фото)

Субота, 03 лютого 2024, 10:05

На автомобільному пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» триває модернізація для створення комфортніших умов.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

На автомобільному пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України» розпочалося встановлення модульних будівель, які будуть використовуватись як офіси для співробітників Державних митної та прикордонної Служб України.

Старі павільйони паспортного і митного контролю демонтуються, на їхнє місце встановлюються нові, більш зручні та комфортні. У них, як заявляє виробник «АРТМЕТАЛ Україна», буде тепло взимку і прохолодно влітку. Всього на МАПП «Ягодин – Дорогуськ» буде замінено 6 таких споруд.

 

 

Окрім того, незабаром тут запрацюють 4 нові санітарні модулі, їх уже доставили на територію пункту пропуску.

 

Встановлення таких модульних споруд покращить умови роботи працівників митних та прикордонних служб, а також зробить комфортнішим перебування людей, які перетинають українсько-польський кордон.

Довідково:
У 2023-2026 роках Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) має намір виділити 115 млн доларів США на підтримку Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, Укрзалізниці та Державної митної служби України з метою модернізації пунктів перетину кордону України з Польщею, Угорщиною, Румунією, Молдовою та Словаччиною для збільшення обсягів торгівлі, експорту зерна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: