Поділитись:

У Луцьку провели в останню путь Героя Юрія Царука (фото)

П'ятниця, 02 лютого 2024, 17:52
У Луцьку провели в останню путь Героя Юрія Царука (фото)

Жителі Луцької територіальної громади провели в останню дорогу військовослужбовця Юрія Царука, який загинув, захищаючи територіальну цілісність України від російських загарбників. Сьогодні, 2 лютого, захисника відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді. 

Царук Юрій Володимирович (21.08.1987 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації. Загинув 27 січня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Ямполівка Донецької області.

Після завершення богослужіння домовину з тілом загиблого захисника пронесли Театральним Майданом. Біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» траурна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Поховали Юрія Царука у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять, честь та шана Герою!

У Луцьку провели в останню путь Героя Юрія Царука (фото)У Луцьку провели в останню путь Героя Юрія Царука (фото)У Луцьку провели в останню путь Героя Юрія Царука (фото)У Луцьку провели в останню путь Героя Юрія Царука (фото)У Луцьку провели в останню путь Героя Юрія Царука (фото)У Луцьку провели в останню путь Героя Юрія Царука (фото)У Луцьку провели в останню путь Героя Юрія Царука (фото)У Луцьку провели в останню путь Героя Юрія Царука (фото)У Луцьку провели в останню путь Героя Юрія Царука (фото)У Луцьку провели в останню путь Героя Юрія Царука (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів