Поділитись:

Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)

Середа, 31 січня 2024, 12:01
Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)

У Луцьку в гіпермаркеті «Нова Лінія» рятувальники загасили умовну пожежу й врятували умовного потерпілого. 

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

31 січня у Луцьку рятувальники провели пожежно-тактичні навчання з гасіння пожежі на території будівельного гіпермаркету «Нова Лінія».

За легендою, умовна пожежа виникла у відділі лакофарбової продукції, ймовірно, всередині перебуває потерпілий, існує загроза поширення вогню на суміжні відділи.

Працівники торговельного закладу, які першими виявили ознаки умовного горіння, увімкнули систему оповіщення про пожежу та викликали службу «101», добровільне пожежне формування об'єкта відпрацювало дії з гасіння імітованого займання первинними засобами пожежогасіння.

Працівники пожежно-рятувальних підрозділів, які прибули за викликом, відпрацювали дії з пошуку й порятунку потерпілого та передачі його до карети швидкої допомоги, ліквідації імітованого горіння у складі трьох ланок газодимозахисної служби. Крім того, за допомогою колінчастого підйомника та автодрабини здійснювалася подача вогнегасних речовин лафетними стволами на захист покрівлі гіпермаркету.

До проведення навчань залучались рятувальники 1, 2 та 25 ДПРЧ, відділення газодимозахисної служби, чергова зміна оперативно-координаційного центру та мобільна оперативна група ГУ ДСНС України у Волинській області.

Загалом у навчаннях узяли участь понад 30 рятувальників.

Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото)Пожежні машини і «швидка»: що сталося в «Новій Лінії» у Луцьку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів