Поділитись:

Як позбутися лупи?*

Вівторок, 30 січня 2024, 15:39
Як позбутися лупи?*

Поява лупи, тобто відшарування часточок шкіри голови – неприємне явище. І не тільки тому, що це естетично непривабливо, бо плечі усіяні білими або жовтими лусочками. Це також про відсутність імунітету та дискомфорт, адже лупа завжди пов'язана зі свербежем, поколюванням та сухістю.

Правильно обраний догляд за шкірою голови допоможе розв'язувати проблему. Якісний шампунь-скраб від Vichy може подолати лупу за декілька процедур. Але варто ще звернути увагу на причини появи свербежу та лущення. 

Чому з'являється лупа?

Іноді поява лупи пов'язана з нормальними фізіологічними процесами, але і може бути симптомом певних захворювань чи станів шкіри голови. Основними причинами свербежу та лущення шкіри голови є:

  • надмірна сухість покриву, що призводить до її відшарування та утворення лупи;
  • себорейний дерматит – запальне захворювання шкіри, яке викликає лущення, свербіж та почервоніння;
  • деякі грибкові інфекції;
  • алергії або подразнення внаслідок використання агресивних шампунів, фарб для волосся чи інших хімічних засобів.

Подолати лупу можна шляхом усунення її причини: тут допоможе лікар-дерматолог чи трихолог. Одне з рішень – також застосування спеціальних засобів, до яких відноситься дерматокосметика. 

Дієвий засіб від Vichy

Міжнародний бренд Vichy представляє на ринку різноманітні гіпоалергенні засоби для обличчя, тіла та волосся. Понад 80 років він допомагає людям підтримувати своє здоровʼя та природну красу. Зокрема у Vichy є засіб, що бореться з лущенням, свербежем, тьмяністю покриву. 

Шампунь-скраб для глибокого очищення шкіри голови та волосся проти стійкої лупи та надлишку себуму діє завдяки комбінації активних речовин у складі. Він оптимально підійде для жінок та чоловіків з гіперсебореєю шкіри голови та стійкою лупою. 

Лінійка Dercos від Vichy представляє також інші продукти, що допомагають забезпечити ефективний догляд за волоссям: шампуні, бальзами, концентрати, маски та інше. Підібрати потрібний засіб зможуть власники сухого пошкодженого чи жирного волосся, чутливої шкіри голови. 

Щоб позбутися лупи, потрібно визначити та усунути причину її появи. А спеціальна дерматокосметика допоможе вирішити наслідки: зробити шкіру голови й волосся гарними, доглянутими. 

Надрукувати
мітки:
коментарів