Поділитись:

Продавали психотропи по всій Україні: на Волині судять двох наркоділків (фото)

Вівторок, 30 січня 2024, 14:53
Продавали психотропи по всій Україні: на Волині судять двох наркоділків (фото)

На Волині судять двох наркоділків, які продавали великі об'єми наркотиків на території усієї країни.

Про це у вівторок, 30 січня,  повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

«Прокурори Ковельської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення двома волинянами незаконного придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Одному з них, 43-річному жителю Ковеля, якого вже судять за вчинення інших наркозлочинів, інкримінують також збут психотропів (ч. 2 ст. 307 КК України)», – йдеться у дописі.

Удень 12 червня 2023 року у нього правоохоронці вилучили 6 кілограмів психотропу альфа-PVP, призначеного для розповсюдження на території всієї України через телеграм-канал. Цю ж психотропну речовину, також в особливо великих розмірах, вилучили й під час санкціонованого судом обшуку в оселі 44-річного жителя одного із сіл Ковельського району.

Наркотичні речовини були вилучені і направлені на експертизу, їх загальна вартість за цінами «чорного ринку» – понад 5 мільйонів гривень.

Окрім того, під час обшуків у фігурантів виявили та вилучили готівкові кошти, банківські картки, мобільні телефони, електронні ваги, зіп-пакети та інші речові докази, які свідчать про їхню причетність до наркобізнесу.

Обвинувачені перебувають під вартою.

Нагадаємо: як повідомляли у поліції, 12 червня у Луцькому районі правоохоронці зупинили автомобіль BMW. Під час обшуку в авто виявили й вилучили понад вісім кілограмів психотропної речовини альфа-PVP, канабіс, грошові кошти, банківські картки, мобільні телефони.організатор наркобізнесу намагався заховати заборонені речовини навіть під капотом автомобіля.

Продавали психотропи по всій Україні: на Волині судять двох наркоділків (фото)Продавали психотропи по всій Україні: на Волині судять двох наркоділків (фото)Продавали психотропи по всій Україні: на Волині судять двох наркоділків (фото)Продавали психотропи по всій Україні: на Волині судять двох наркоділків (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів