Поділитись:

Генеральне прибирання у Луцьку: хто з бізнесменів розчищатиме парк 900-річчя

Неділя, 26 березня 2017, 12:46

Невдовзі у Луцьку відбудеться загальноміська толока з прибирання парків міста.

До прибирання Парку імені 900-річчя Луцька, яке відбудеться 1 квітня, доєднаються і працівники місцевих провідних підприємств: компанії "Модерн-Експо", ТМ "Дмитрук" та ТОВ "Волинь-Зерно-Продукт" (ТМ "ВІЛІЯ"), а також салон краси "Аріадна", – повідомляють в "Модерн-Експо".

Разом зі своїми працівниками до прибирання долучиться й гендиректор "Модерн-Експо" Петро Пилипюк.

"Толоківці" у перший квітневий день очистять територію від наслідків зими та підготують парк до Пасхальних свят. "Модерн-Експо" забезпечить активістів інвентарем, харчуванням та встановить лавки зі смітниками.

"Особливістю цьогорічної толоки буде можливість брати зі собою дітей віком від 5 років. Для них передбачена окрема програма. Для найменших ентузіастів посильне прибирання буде проходити в ігровій формі, що передбачає приємні бонуси: смачне частування та багаття. З дітьми займатиметься наш фахівець по роботі з дітьми Марічка Островська та двоє помічників. Маленькими грабельками, торбинами для сміття і рукавичками забезпечить компанія "Модерн-Експо", – повідомляють організатори.

Менеджер з маркетингу "Модерн-Експо" Надія Горошко зазначає, що вони є соціально відповідальним підприємством та бачать розвиток міста лише у європейському напрямку, а тому завжди підтримують такі заходи.

Розпочнеться прибирання о 8:00 годині.

Надрукувати
мітки:
коментарів