Поділитись:

«Стань перемогою!»: патріотів кличуть до лав 71-ї окремої єгерської бригади (відео)

Понеділок, 29 січня 2024, 14:31
«Стань перемогою!»: патріотів кличуть до лав 71-ї окремої єгерської бригади (відео)

71-ша окрема єгерська бригада (71 ОЄБр) – військове з'єднання у складі Десантно-штурмових військ Збройних сил України – кличе до своїх дав українців, які бажають боронити рідну землю від окупантів.

«Гасло immitis – безжальні – наші воїни доводили не раз. Шеврони – спочатку із вепром, потім із Семарглом – наводили жах на ворога, були випадки, коли росіяни кидали позиції лише дізнавшись, що проти них стоїть бригада єгерів», – каже начальник служби зв'язків з громадськістю 71-ї бригади Олег Гулик.

71-ша окрема єгерська бригада була створена одразу після початку широкомасштабного вторгнення росіян. Перші її підрозділи вступили у бій вже через два місяці. Відтоді загони бригади громили ворога на Донеччині, Луганщині, Харківщині та Запоріжжі.

Через пів року після створення підрозділ перейшов у підпорядкування Десантно-штурмових військ і його бійці воювали на найгарячіших ділянках фронту. 71-ша бригада відзначилася у битвах за Бахмут, Часів Яр, Роботине, Вербове, Новопрокопівку та Авдіївку. За це підрозділ був нагороджений бойовим прапором та стрічкою “За мужність та відвагу».

«Тож стань перемогою! Долучайся до лав 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ!» – закликають захисники.

Телефон для отримання інформації щодо набору у підрозділ: 0662762181.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів