Поділитись:

Укрпошта випустила марки до свого 30-річчя (фото)

Понеділок, 29 січня 2024, 13:31
Укрпошта випустила марки до свого 30-річчя (фото)

Незабаром «Укрпошта» святкуватиме день народження – 30 років із дня заснування. На честь цієї події компанія випустить нову марку, присвячену подвигам поштовиків під час війни.

Про це у понеділок, 29 січня, повідомив у фейсбуці генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«2 лютого нам виповнюється 30 років. Такий вік, коли вже є і зрілість, і ще молодість, щоб досягати нових звершень. Зрозуміло, що, в умовах війни, святкування в стилі "веселий тусняк" буде недоречним. Тому цей ювілейний рік не про 1 святковий день, а про те, як ми змінимось протягом цього року і, повірте, новин про це буде багато вже незабаром», – йдеться у дописі.

Смілянський наголосив, що клієнти «Укрпошти» – найважливіше надбання компанії, тож на день народження компанії треба слідкувати за новинами, адже у них буде можливість отримати подарунки.

Водночас гендиректор компанії додав, що й Укрпошту не можна залишати без подарунків. Він оголосив, що 2 лютого буде випуск нової марки в серії «Героїчні професії війни», яка присвячена поштовикам – «Укрпошта завжди поруч з вами».

«Укрпошта перша приходить на звільнені території після ЗСУ, тому у новому блоці буде 2 марки "Укрпошта доставляє" та "ЗСУ перемагають", бо перше без другого неможливе», – написав Смілянський.

Зазначається, що на марці зображена реальна, відома на півдні, автівка Укрпошти. Однак марка не зображає якусь конкретну особу.

«У нас їх, героїв Укрпошти, тисячі. Протягом вже майже 2 років, після відряджень на Донеччину, Луганщину, Херсонщину, Харківщину, Запоріжжя, Сумщину чи інші важкі регіони, я часто знайомив вас з людьми, з якими маю честь працювати в одній команді. І ця марка про кожного з них. І про тих, хто під кулями доставляє пенсії та допомогу у прифронтових регіонах, і про тих, хто вранці, навіть після безсонних ночей та тривоги, прямує до відділення, автівки чи сортувального центру», – зауважив Смілянський.

Передзамовити поштовий набір «Героїчні професії. Укрпошта завжди поруч з вами» можна за посиланням.

Укрпошта випустила марки до свого 30-річчя (фото)Укрпошта випустила марки до свого 30-річчя (фото)Укрпошта випустила марки до свого 30-річчя (фото)Укрпошта випустила марки до свого 30-річчя (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів