Поділитись:

Гунчик: Луцька міськрада затягує з призначенням виборів мера

Вівторок, 28 березня 2017, 10:30

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик події, які відбуваються в Луцькій міській раді після смерті Миколи Романюка, вважає затягуванням часу.

Про це він заявив в ефірі ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" 24 березня.

Як повідомив ведучий Тарас Шкітер, з ініціативою звернення до Верховної Ради щодо невідкладного призначення позачергових виборів міського голови виступив депутат міськради Андрій Покровський.

"Повністю підтримую позицію Андрія Покровського і говорив про це ще два тижні тому, коли почалися перші такі превентивні дії і розкачування ситуації", – відповів на це Володимир Гунчик.

На його думку, те що відбувається в міській раді зараз – це затягування часу.

"Ті кроки, які сьогодні робляться, я вважаю, це всього-на-всього маневри: затягнути час, вирішити разові питання. Але фінішом цього всього повинні бути дострокові вибори міського голови", – каже голова ОДА.

"Смерть міського голови розпочинає процес підготовки до виборів. Це найбільш демократичний, найбільш правильний шлях для того, щоб дати можливість виборцям, жителям міста Луцька визначитися з майбутнім міста в частині управлінської команди, реалізації проектів: тих, які починав Микола Ярославович, і ті, які буде продовжувати наступна команда на благо лучан", – резюмував Гунчик.

Надрукувати
мітки:
коментарів