Поділитись:

У Луцьку презентують нову книгу Сергія «Колоса» Мартинюка

Субота, 27 січня 2024, 08:52
У Луцьку презентують нову книгу Сергія «Колоса» Мартинюка

У Волинській державній обласній універсальній бібліотеці імені Олени Пчілки фронтмен гурту Сергій Мартинюк презентує свій новий роман «Кушмарджак», який щойно вийшов у видавництві «Наш формат».

Презентація відбудеться 27 січня о 14:00.

Про книгу:

Ярослав Дорош, дивом уцілілий у боях за Іловайськ, після повернення до рідних П’яних Мостів намагається пристосуватися до звичного життя. Однак пережите на фронті та підживлені війною травми дитинства не дають вирватися із зачарованого кола минулого. Руйнація сім’ї, таємнича смерть колеги, постійні флешбеки війни з привидами минулого, шлях помсти, що не лишає вибору, і почвара з дитячих жахіть, яка знову змушує головного героя з острахом вглядатися в пітьму. Це божевілля чи все відбувається насправді? Проте шляху назад нема. Цього разу він зробить усе правильно.

Модераторка презентації Елла Яцута обіцяє, що в програмі — залаштунки написання роману, символи й жахастики дитинства. Звісно, купівля книжок, черга за автографами й фотографування з автором.

Окрім книги, цього ж дня іу Волинському академічному обласному театрі ляльок о 19:00 виступить «Фіолет» у межах першого в історії гурту акустичного туру зі струнними.

Нагадаємо: раніше фронтмен гурту «Фіолет» згубив свою дитину у «Сільпо»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів