Поділитись:

Порізав ножем руки та шию: 22-річний волинянин хотів зґвалтувати неповнолітню

П'ятниця, 26 січня 2024, 15:31
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Володимирі 22-річний чоловік, погрожуючи ножем, спробував зґвалтувати 16-річну дівчину, але їй вдалося вирватись і втекти.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У четвер, 25 січня, близько 13:00, у Володимирі на 16-річну дівчину напав невідомий, коли вона поверталась додому з навчання.

«Чоловік схопив дівчину, приставив до неї ножа, відтягнув вбік та, погрожуючи фізичним і психологічним насильством, примушував до інтиму. Вчинивши опір зловмиснику, неповнолітня отримала тілесні ушкодження у вигляді порізів ножем на руках і шиї та втекла, не давши змоги нападнику реалізувати задумане», – йдеться у повідомленні.

Про інцидент дівчина відразу ж повідомила у поліцію та описала прикмети нападника. На його пошук були зорієнтовані усі наряди поліції Володимира, співробітники управління карного розшуку, відділу кримінального аналізу та інших підрозділів ГУНП.

Менш ніж за дві години схожий за прикметами чоловік був затриманий.

У скоєному він зізнався та розповів, що дійсно мав намір зґвалтувати дівчину. 22-річного зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі вже оголосили йому підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 3 с. 152 Кримінального Кодексу (закінчений замах на зґвалтування неповнолітньої особи). Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання та очікує обрання запобіжного заходу судом.

За скоєне йому може загрожувати від 7 до 12 років в’язниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів