Поділитись:

У Луцьку попрощалися із загиблим на Луганщині Олександром Вдовичем (фото)

П'ятниця, 26 січня 2024, 14:15
У Луцьку попрощалися із загиблим на Луганщині Олександром Вдовичем (фото)

У Луцьку провели в останню путь загиблого у Луганській області молодшого сержанта Олександра Вдовича.

Прощання відбулося у п'ятницю, 26 січня, у Кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили на сайті Луцької міськради.

Лучанин Вдович Олександр Валентинович, 28 липня 1988 року народження,  проходив військову службу за контрактом у складі військової частини на посаді командира стрілецького відділення. Молодший сержант Олександр Вдович загинув 23 січня 2024 року під час виконання бойового завдання біля села Діброва Луганської області.

До спільної молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами та небайдужими громадянами долучилися представники влади.

Поховають Олександра Вдовича у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку попрощалися із загиблим на Луганщині Олександром Вдовичем (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Луганщині Олександром Вдовичем (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Луганщині Олександром Вдовичем (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Луганщині Олександром Вдовичем (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Луганщині Олександром Вдовичем (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Луганщині Олександром Вдовичем (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Луганщині Олександром Вдовичем (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Луганщині Олександром Вдовичем (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Луганщині Олександром Вдовичем (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів