Google інтегрує у Chrome три нові функції штучного інтелекту

П'ятниця, 26 січня 2024, 01:47

Компанія Google оголосила про впровадження низки функцій на основі штучного інтелекту для останньої версії Chrome M121, що зробить інтерфейс браузера більш зручним.

Про це повідомляє Укрінформ.

Одним із нововведень є функція Tab Organizer, яка автоматично класифікуватиме вкладки за схожими темами в групи, як-от онлайн-покупки або новини.

Наступним нововведенням стане функція Help Me Write. Вона запропонує користувачам допомогу ШІ у створенні текстів. Для цього треба клацнути правою кнопкою миші на будь-якому текстовому полі і вибрати цю функцію. Потім ШІ запитає, що ви хочете написати, і створить чернетку. Help Me Write зможе закінчувати речення або пропонуватиме варіанти продовження тексту.

Також ШІ додали до функції Chrome Theme Store. Тепер користувачі можуть вибрати зображення, стиль і колірну гамму, на основі яких ШІ створить унікальну тему для браузера Chrome.

Щоб увімкнути ці нові функції, потрібно натиснути на опцію "Експериментальний ШІ" на сторінці налаштувань, який знаходиться в спадному меню з трьома крапками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: