Поділитись:

У Луцьку син вбив рідну матір, а потім повісився: що кажуть сусіди (відео)

Середа, 24 січня 2024, 22:00
У Луцьку син вбив рідну матір, а потім повісився: що кажуть сусіди (відео)

У Луцьку трапилось моторошне вбивство. Відомо, що син вбив свою матір, а згодом його самого знайшли повішаним у помешканні.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

Все сталось на вулиці Теремнівській. Пані Валентина мешкає по-сусідству. Пригадує, сім'я що тут проживала – завжди була привітною.

«Сусіди як сусіди. Жили син з матір'ю, нічо не можу сказати жили та й жили. Ми навіть не знали, це прийшов до нас хлопчина сказав. Вони вдвох жили, а що там сталось, то не знаємо. Хлопець хороший, вона жіночка хороша, співала в хорі. Хлопець мав вищу освіту. Це ж не те, що якийсь, просто в житті йому не повезло. Жив сам без жінки, без сім'ї», – розповідає жінка.

Жінка розповідає, вбиту сусідку звали Анастасією, було їй 86 років. Її 59-річного сина звали Олександром. Що трапилось у сім'ї – сусіди навіть уявити не можуть.

Нині справу розслідує поліція. Правоохоронці кажуть, тіло пенсіонерки без ознак життя 23 січня виявив сусід. Він одразу викликав поліцію.

«На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції та медики, що констатували смерть 86-річної лучанки. Під час огляду помешкання та прилеглої території поліцейські виявили тіло сина померлої. Попередньо встановили, що 59-річний лучанин наніс тілесні ушкодження своїй матері, через що та померла, згодом покінчив життя самогубством. На місці події поліцейські виявили також передсмертну записку», – повідомила речниця ГУНП у Волинській області Марина Балдич.

Нині тіла обох померлих скерували на судово-медичну експертизу. Детальніше - у сюжеті:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024