Поділитись:

Як вибрати зволожувальний крем для тіла

Вівторок, 23 січня 2024, 16:43
Як вибрати зволожувальний крем для тіла

Наша шкіра щодня піддається впливу ультрафіолетових променів, води та інших факторів, зокрема перепадів температури. Внаслідок цього вона втрачає вологу, висихає та лущиться. Розв'язати проблему допоможе крем для тіла зволожуючий. При цьому важливо грамотно підійти до вибору цього засобу, тому що від його складу та характеристик залежатиме кінцевий результат. Важливо врахувати кілька факторів, а також вибрати продукт, який підійде для вашого типу шкіри.

Критерії вибору зволожувального крему для тіла

Косметичний засіб даного типу використовується для відновлення необхідного рівня вологи всередині епідермісу та створення надійного гідроліпідного бар'єра. При виборі слід звернути увагу на такі моменти:

  • тип шкіри — існують засоби для сухої, жирної та нормальної шкіри, а також універсальні продукти для всіх типів;
  • сезон — більшість виробників пропонує засоби для холодної (зима, осінь) та теплої (весна, літо) пори року, які відрізняються складом;
  • вік — попри те, що більшість зволожувальних кремів для тіла підходить для будь-якого віку, можна зустріти вікові косметичні продукти;
  • обсяг — цей критерій може впливати як на вартість товару, так і на зручність його використання.

Також варто звернути увагу на консистенцію засобу для зволоження шкіри тіла. Більшість дерматологів радить на зиму віддавати перевагу щільним кремам, тоді як у теплу пору року вибирати молочко або крем з легшою текстурою.

Який зволожувальний крем для тіла вибрати

Серед найбільш ефективних засобів для зволоження тіла та обличчя, який підходить для сухої та дуже сухої шкіри, слід виділити крем французького бренду дерматокосметики CeraVe. Він має наступні переваги:

  • не лише зволожує, а й заспокоює шкіру;
  • завдяки наявності трьох основних керамідів для шкіри (1, 3, 6-II) створює захисний бар'єр від зовнішніх факторів;
  • гіалуронова кислота у складі допомагає зберігати вологу;
  • запатентована технологія MVE забезпечує дію засобу протягом доби;
  • підходить для дорослих та дітей від трьох років.

Ще одним плюсом даного продукту CeraVe називають універсальність, тому що він підходить для догляду за шкірою не лише тіла, а й обличчя. Завдяки таким характеристикам дерматокосметика бренду показує високу ефективність та має великий попит як в Україні, так і в багатьох інших країнах.

Надрукувати
мітки:
коментарів