Поділитись:

Найкраща дистанційна школа в Україні*

Субота, 20 січня 2024, 15:24
Найкраща дистанційна школа в Україні*

Серед розмаїття сучасних навчальних закладів буває доволі складно вибрати той єдиний, який зможе подарувати дитині якісні знання та тільки позитивні спогади. Саме тому в цій статті ми розповімо, як зорієнтуватися в безлічі варіантів та яка дистанційна школа може вартувати вашої уваги.

Дистанційна школа наразі – найбільш ефективна?

У світі, де комфорт, раціональне використання часу та безпека цінуються дедалі більше, такі альтернативні навчальні заклади, як дистанційна або онлайн-школа, набувають більшої популярності. Щоправда, навіть порівнюючи дистанційну та онлайн-школу, ви можете знайти дуже багато відмінностей.

Онлайн-школа стала неймовірно затребуваною останніми роками, адже дозволяє дитині навчатися з будь-якого місця, не витрачаючи купу часу на дорогу до школи та не тягаючи тяжкі підручники туди-сюди. Проте дистанційна школа стала ще більшим кроком уперед. В її функціонуванні враховано всі недоліки як класичної офлайн-школи, так і більш сучасної онлайн-школи.

Як дистанційна школа виділяється серед інших навчальних закладів?

Ключові особливості дистанційної школи, які варто враховувати при виборі такого навчального закладу:

  1. Зручність. Учні та учениці можуть займатися в будь-який зручний для себе час протягом дня. Таким чином їхній графік є більш гнучким і відкритим для позашкільних справ: хобі, відпочинку, подорожей, проведення часу з сім’єю та друзями.
  2. Сучасність та інтерактивність. Усі матеріали (відеоуроки, конспекти, завдання) зберігаються в одному місці. Часто таким місцем слугує створена школою навчальна платформа.
  3. Різноманітність. Дистанційна школа – це про різнопланово подану інформацію. Основна частина навчання – це перегляд заздалегідь створених відеоуроків і читання конспектів. Проте також дітям має гарантуватися постійне спілкування з учителями та відвідування онлайн-консультацій.

Перелічені вище пункти – це важливі особливості дистанційної школи, що неабияк виділяють її з-поміж решти навчальних закладів.

Найкраща дистанційна школа в Україні*

Найкраща в Україні дистанційна школа

Майже в усіх сферах досвід – одна з найважливіших запорук успіху, адже методом спроб і помилок досягається максимальний можливий результат. І Optima – перша та найбільша в Україні дистанційна школа – роками розвивалася, щоб зараз тисячі дітей та їхніх батьків могли називати її ще й найкращою в нашій країні. Серед основних принципів своєї роботи фахівці школи виділяють:

  • Оригінальність. Усі навчальні матеріали – це сотні годин роботи вчителів і методистів.
  • Креативність. За платформою та відеоуроками стоять десятки фахівців: від талановитих людей, які створюють яскравий та насичений навчальний контент (до речі, ви можете переглянути приклади уроків на сайті Optima – прим. автора), до технічних спеціалістів, які забезпечують безперебійну роботу навчальної платформи.
  • Допомога й підтримка. До кожної дитини гарантується індивідуальний підхід. Учителі завжди на зв’язку (їм можна подзвонити чи написати повідомлення на платформі) та готові допомогти кожній дитині з питанням, що її цікавить.
  • Можливості для розвитку. Школа – це не лише про шкільну програму. Дебатні клуби, платформа для англійської, додаткові курси – вибір хобі доволі значний.
  • Соціалізація. Школа постійно організовує екскурсії та поїздки для того, щоб діти могли спілкуватися та дізнаватися щось нове.

Звичайно, найкраща дистанційна школа – це виключно суб’єктивне враження кожної людини, проте за всіма переліченими характеристиками та відгуками Optimaзараз є саме такою. І в усіх є можливість у цьому переконатися! Навчальний заклад дає безоплатний доступ на два тижні до своєї навчальної платформи, щоб ви точно могли оцінити, чи підходить вам таке навчання. Пам’ятайте, що в контексті вибору школи немає нічого важливішого за особисті враження та вподобання вашої дитини!

Надрукувати
мітки:
коментарів