Поділитись:

У Рожищенській громаді з'явилося соціальне таксі

Субота, 20 січня 2024, 08:32
У Рожищенській громаді з'явилося соціальне таксі

Для маломобільних груп у Рожищенській громаді з’явилася нова послуга – соціальне таксі.

Ним можуть скористатися мешканці громади з інвалідністю та люди похилого віку 60+, – повідомили в Рожіщенській міській раді. 

Соціальне таксі зможе доставляти людей до медичних закладів м. Рожище та м. Луцька, зокрема й до лабораторних закладів для здачі аналізів, до стоматологів, чи навпаки – з медичних закладів додому.

Згідно з умовами договору, водій транспортного засобу в разі потреби зобов’язаний допомогти при посадці/висадці і розміщенні у салоні людей, які пересуваються на кріслах колісних.

Послуга для зазначених маломобільних груп населення надається безкоштовно. Замовляти послугу слід завчасно – не пізніше, ніж за однин робочий день до необхідної дати поїздки.

Таку послугу реалізували в межах проєкту «Мультисекторальна гуманітарна допомога з урахуванням інвалідності для ВПО, репатріантів, ветеранів та приймаючих громад в Україні». Замовник послуги «Соціальне таксі» має надати відповідні підтверджуючі документи про необхідність поїздки, – розповіла координаторка Проєкту в громаді Юлія Денисюк, через яку можна замовити зазначену послугу за номером телефону 050-8529389 (з 8.30 до 16.30 год.).

Нагадаємо: проєкт «Мультисекторальна гуманітарна допомога з урахуванням інвалідності для ВПО, репатріантів, ветеранів та приймаючих громад в Україні» впроваджується ГС «ВГО «Національна асамблея людей з інвалідністю України» (ГС «ВГО «НАІУ») за підтримки Європейського Форуму інвалідності та Християнської місії незрячих.

Проєкт реалізується за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO), CBM та EDF.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів