Поділитись:

Де у Луцьку покататися з дітьми на санчатах та льодянках (відео)

Четвер, 18 січня 2024, 11:24
Де у Луцьку покататися з дітьми на санчатах та льодянках (відео)

На Волині вдарили люті морози, а це означає – настав час для катання на санчатах. Для цього у Луцьку є багато ковзанок, де можна файно провести час.

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» побували на деяких захопливих атракціях.

Одна з таких місцин – парк 900-річчя Луцька. Тут щодня збираються школярі та радісно проводять вільний час. Вранці, щоправда, тут не дуже людно, бо ж більшість дітей – у школі. Втім, навіть у такий час охочих покататися на санчатах вистачає. Наприклад, Матвійко прийшов разом із мамою.

«Нам тут дуже подобається, тут гірки є на будь-який смак. Одна, друга, третя. Після школи ходимо, ввечері ще перед сном», – розповідає мама.

Хлопцю 7 років і він дуже любить кататися на санчатах. Розповідає, що на свята йому подарували омріяний дитячий снігохід, без якого він на гірки не приходить.

«Мені найбільше подобається гірка, я з мамою з неї з'їжджаю. Дуже радісно. Можу навіть одну годину десь кататися. Не мерзну, один раз аж спітнів», – каже Матвій.

Ще одна популярна місцина – біля РАЦСу на проспекті Соборності. Тут теж щодня збирається молодь. Снігових гірок біля установи вистачає, але, як кажуть місцеві, вони не зовсім легальні та зручні. Бо ж це сходи, присипані снігом. Але дітям подобається та й неподалік більше немає схожих локацій.

Загалом у Луцьку є ще безліч локацій, де лучани можуть весело провести час. У мережі радять ще такі місцини:

  • гірка біля парку імені Лесі Українки, ща на вулиці Глушець;
  • гірка у парку, що на вулиці Потебні;
  • Гірка за Палацом учнівської молоді.

Зауважимо, що список невичерпний і кожен зможе знайти, де підняти собі настрій взимку.

Нагадаємо: у Луцьку триває сезон зимової риболовлі, а на річці Стир зараз чимало любителів цієї справи. Рибалки кажуть, що риби вдосталь. Про секрети сезонного полювання на підводних жителів – за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024