Поділитись:

У Києві затримали 19-річного волинянина з наркотиками на 400 тисяч (фото)

Середа, 17 січня 2024, 14:36
У Києві затримали 19-річного волинянина з наркотиками на 400 тисяч (фото)

У Києві затримали 19-річного волинянина, який декілька місяців розсилав поштою по всій країні психотропи. Вдома він зберігав пігулки «екстазі» на суму близько 400 тисяч гривень.

Про це у середу, 17 січня, повідомив відділ комунікації поліції Києва на сайті ГУНП.

Днями на одній з вулиць Святошинського району столиці патрульні зупинили молодика, у якого під час поверхневого огляду виявили пігулки, схожі на психотропну речовину MDMA (широко відома під сленговим ім'ям «екстазі», - ред.).

«Для встановлення обставин та документування факту злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці вилучили заборонені речовини та затримали правопорушника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Слідчі встановили, що 19-річний житель Волинської області збував заборонені речовини протягом трьох місяців, розсилаючи замовлення «клієнтам» поштою по території всієї країни.

Проведена Київським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України експертиза підтвердила, що вилучені пігулки містять у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину – MDMA.

Як зазначили в пресслужбі Київської міської прокуратури, в ході обшуку за місцем проживання фігуранта також були вилучені наркотичні засоби – тисячу пігулок MDMA, орієнтована вартість яких становить близько 400 тисяч гривень.

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Крім того, правоохоронці встановлюють злочинні зв’язки підозрюваного та інші можливі канали придбання та розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин.

У Києві затримали 19-річного волинянина з наркотиками на 400 тисяч (фото)У Києві затримали 19-річного волинянина з наркотиками на 400 тисяч (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів