Поділитись:

Везли на кремацію: чоловік «ожив», коли машина наїхала на вибоїну

Вівторок, 16 січня 2024, 03:59
Везли на кремацію: чоловік «ожив», коли машина наїхала на вибоїну

Вибоїни на дорогах Індії, над якими насміхаються місцеві, стали в буквальному сенсі порятунком для 80-річного чоловіка.

Про це пише NDTV, – передає ТСН.

Оголошене лікарями мертвим, «тіло» Даршана Сінгха Брари везли з Патіали до його будинку неподалік Карнала, де вже зібралися родичі, які розклали їжу та підготували дрова для його похорону. Втім, коли машина швидкої допомоги наїхала на вибоїну, Даршан «ожив».

Сім'я Брара розповіла, що його онук, який був із ним у кареті «швидкої», помітив, що він поворухнув рукою, і, відчувши серцебиття, попросив водія попрямувати до найближчої лікарні. Тамтешні лікарі констатували його живим.

Один із онуків Брара, Балван Сінгх, розповів, що 80-річний чоловік хворів декілька днів, і його брат відвіз дідуся на лікування до лікарні неподалік його будинку в Патіалі.

Балван сказав, що чоловік перебував на штучній вентиляції легень чотири дні, а в четвер уранці лікарі сказали, що його серцебиття зупинилося. Його відключили від апарату та оголосили мертвим.

«Мій брат із Патіали повідомив нам близько 9 години ранку в четвер про смерть нашого дідуся, і він віз його до Ніссінга (приблизно за 100 км) на машині швидкої допомоги для його відспівування. Ми повідомили наших родичів та інших місцевих жителів, які його знали. "І вони вже зібралися, щоб оплакати його. Було встановлено намет і приготовлено їжу для скорботних. Ми також отримали дрова для кремації», – сказав Балван.

Коли машина швидкої допомоги була біля села Дханд, штат Хар'яна, вона сильно врізалася у вибоїну, і онук помітив, що Брар поворухнув рукою. Шокований, він перевірив пульс і, відчувши його, відвіз 80-річного чоловіка до найближчої лікарні.

80-річний чоловік із хворобою серця зараз проходить лікування в лікарні Карнала, де його стан оцінюється як критичний. Сім'я назвала те, що сталося, дивом і тепер сподівається на якнайшвидше одужання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
18 квітня 2024
07 квітня 2024
22 березня 2024
17 березня 2024
08 березня 2024
06 березня 2024
17 січня 2024
19:45
20 грудня 2023
10 листопада 2023