Поділитись:

На Волині за тиждень сталися 26 пожеж (фото)

Понеділок, 15 січня 2024, 11:04
На Волині за тиждень сталися 26 пожеж (фото)

На Волині рятувальники протягом минулого тижня ліквідували 26 пожеж та здійснили 15 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт, з них десять – на ліквідацію подій пов’язаних з ускладненням погодних умов.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У неділю, 14 січня рятувальники 17-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин Ковельщини ліквідували дві пожежі у господарських спорудах в селах Дуліби та Городилець Ковельського району. Займання ліквідували успішно, травмованих під час пожежі та її ліквідації не було. Імовірна причина пожеж – коротке замикання електромережі.

На Волині за тиждень сталися 26 пожеж (фото) На Волині за тиждень сталися 26 пожеж (фото) 

Черговий підрозділ 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцьк за допомогою буксирувального троса відтягли два вантажних автомобілі з приїжджої частини дороги та відновили рух інших авто в місті Луцьку на вулиці Зв’язківців. У зв’язку з погодними умовами водії автівок не справився з керуванням та вантажівки перекрили проїжджу частину дороги.

На Волині за тиждень сталися 26 пожеж (фото) 

Нагадаємо: зранку у понеділок, 15 січня, на Ковельщині в гуртожитку Шацького лісового коледжу сталася пожежа – учнів евакуювали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів