Поділитись:

Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото)

П'ятниця, 12 січня 2024, 12:10
Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото)

Недалеко від центру Луцька продають елітну двокімнатну квартиру, з вікон якої відкривається краєвид на Стир.

Як зазначили рієлтори в оголошенні, у квартирі реалізований індивідуальний дизайнерський проект, а з вікон відкривається прекрасний вид на парк та річку Стир. 

Серед особливостей: квартира розташована на другому поверсі, площа понад 120 «квадратів», елегантна кухня із новою дороговартісною технікою, простора спальня з різьбленим вмеблюванням, ліпнина на стінах та золотаве оздоблення.

Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) 

У квартирі є велика гардеробна кімната, а біля будинку вільна зона паркінгу. У будинку, що розташований на вулиці Шевченка, є охоронна система, укриття та домофон.

Вартість квартири – 115 000 доларів.

 Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) Пшонка-стайл: у Луцьку продають елітну квартиру (фото) 

Нагадаємо: на Волині продають завод з виготовлення дитячих візочків.

Довідково: 
Позолота, ліпнина, багато мармуру. Здавалося, усе це залишилося у минулому, коли знатні люди роз'їжджали у каретах, а їхньою найбільшою втіхою були бали та гучні пишні святкування. Втім, для когось ці атрибути досі є ознакою високого статусу, тож обійтися без них в інтер'єрі ніяк не виходить. Коли колишній генеральний прокурор Віктор Пшонка втік з країни, а його помешкання стало доступним для загалу, то глузуванню з його вподобань не було меж, а такий інтер'єр навіть отримав назву «пшонка-стайл».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів