Поділитись:

На українські дороги можуть виділити 30 мільярдів гривень

Середа, 22 березня 2017, 15:15
На українські дороги можуть виділити 30 мільярдів гривень

Протягом року на дороги може бути виділено 30 мільярдів гривень.

Про це на засіданні Уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, – пише Економічна правда.

"Цієї зими ми вийшли з відповідним розширенням зони руйнування українських доріг. Нам потрібно в цьому році збільшити реальне фінансування доріг", – зазначив він.

Зі слів Гройсмана, в минулому році уряд витратив на дороги 10 млрд грн.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЩО СТАЛОСЯ З ВОЛИНСЬКИМИ ДОРОГАМИ ПІСЛЯ ЗИМИ?

"Тому зараз потрібно швидше працювати над тим, щоб перейти і до ямкового ремонту, середнього ремонту і капітального ремонту. Ми в цьому році по року зможемо виділити близько 30 млрд грн, які ми можемо направити на ремонт", – додав прем'єр.

З його слів, це буде втричі більше, ніж в попередньому році.

"Люди скажуть, що чим більше виділяють, тим більше вкрадуть. Я вважаю, що нам потрібно так побудувати процеси тендерів, відкритості, контролю якості, щоб все було абсолютно відкрито і доступно. Щоб якщо хтось щось вкраде, щоб про це було абсолютно відомо. І ми розуміємо, що саме головне не дати не ефективно використовувати ресурси", – зазначив він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯК ЛУЧАНИ "ХВАЛЯТЬ" ДОРОГИ У МІСТІ

Також на засіданні Гройман показав відео з розбитими дорогами.

"Колеги, я навіщо це показав. Я вас просто повернув всіх в реальність, щоб ви розуміли, як виглядають українські дороги. По друге, я хотів би, щоб ви реально оцінювали виклики які перед нами стоять. І дуже важливе питання – це організація робіт на дорогах", – заявив він.

Надрукувати
мітки:
коментарів