Поділитись:

У Луцьку запрацювало нове таксі

Середа, 22 березня 2017, 15:40
У Луцьку запрацювало нове таксі

У Луцьку запрацював сервіс "Тачку!"

Портал об'єднує пасажирів та водіїв зі своїми автомобілями. З допомогою мобільного додатка пасажири можуть швидко знайти вільну машину, а водії – пасажирів, – зазначається на офіційному сайті.

Для того, щоб приєднатися до спільноти, потрібно завантажити на смартфон мобільний додаток "Тачку!" і вибрати режим "Водій" або "Пасажир". Додаток доступний для користувачів платформ iOS і Android.

У додатку, щоб замовити поїздку, треба вбити маршрут: "Звідки" і "Куди", а також призначити "Вартість". У водійському режимі доступна стрічка заявок, з якої водій сам вибирає будь-яке зручне для нього замовлення. При натисканні на замовлення система з'єднує водія і пасажира, щоб вони могли підтвердити оформлення замовлення і обговорити деталі поїздки.

Також система допоможе пасажирові підібрати автівку з урахуванням його побажань. Для цього пасажир може скористатися фільтрами, щоб замовити, наприклад, мікроавтобус або авто з дитячим кріслом. Додатково в коментарі можна вказувати наявність заїздів або необхідність перевезення великогабаритних речей. Замовлення забирає приблизно 3 хвилини.

Також доступна GPS-геолокація з відображенням поточного місцезнаходження користувача і вільних водіїв. Водій відразу бачить точну відстань до пасажира, а пасажир бачить, як замовлене авто рухається до нього на інтерактивній карті міста.

Після поїздки пасажир може поставити водієві оцінку і написати відгук. І пасажир, і водій, у тому випадку, якщо залишилися незадоволені поїздкою, можуть написати скаргу.

Сервіс доступний в Дніпрі, Харкові, Херсоні, Одесі, Полтаві, Сумах, Вінниці і в Луцьку.

Також ви можете ознайомитися із повним переліком служб таксі у Луцьку.

Надрукувати
мітки:
коментарів