Поділитись:

У Луцьку муніципали взяли під відеонагляд сміття (фото)

Вівторок, 09 січня 2024, 14:47
У Луцьку муніципали взяли під відеонагляд сміття (фото)

У Луцьку муніципали встановили відеокамеру, аби фіксувати осіб, які підкидають сміття до «чужих» контейнерів з відходами.

Про це у вівторок, 9 січня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради.

Камеру відеоспостереження встановили поруч з одним з контейнерних майданчиків на вулиці Дубнівській у Луцьку.

«З метою запобіганню порушень, а саме: підкидання сміття до контейнерного майданчика для збору твердих побутових відходів по вулиці Дубнівській, департаментом муніципальної варти встановлено камеру відеонагляду», – йдеться у дописі.

За словами муніципалів, через те, що жителі інших громад викидають тут сміття зі своїх авто, біля контейнерів утворюються сміттєзвалища.

«Крім того, недобросовісні громадяни намагались використати контейнери не за призначенням, та викинути в них зілля, будівельні матеріали й інші непобутові відходи», – додали у мунварті.

Тож тепер усіх порушників фіксуватиме камера відеоспостереження, а інспектори департаменту будить складати протоколи про адмінпорушення за порушення правил благоустрою міста Луцька. Санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб, громадян-суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У Луцьку муніципали взяли під відеонагляд сміття (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів