Поділитись:

У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віталієм Майсузенком (фото)

Вівторок, 09 січня 2024, 13:29
У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віталієм Майсузенком (фото)

У Луцьку провели в останню дорогу військовослужбовця Віталія Майсузенка, який загинув у Донецькій області.

Захисника відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці у вівторок, 9 січня, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Лучанин Майсузенко Віталій Валентинович, 3 вересня 1980 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду гранатометника у складі стрілецької роти. Солдат Віталій Майсузенко загинув 3 січня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля села Іванівське Бахмутського району Донецької області.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися представники влади.

Після завершення панахиди домовину з тілом захисника прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенда «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Поховали Віталія Майсузенка у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віталієм Майсузенком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віталієм Майсузенком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віталієм Майсузенком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віталієм Майсузенком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віталієм Майсузенком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віталієм Майсузенком (фото)У Луцьку попрощалися із загиблим на Донеччині Віталієм Майсузенком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів