Поділитись:

В Україні продають реалістичні маски дідуся для ухилянтів

Понеділок, 08 січня 2024, 12:40
В Україні продають реалістичні маски дідуся для ухилянтів

У соцмережах почали продавати маску старого чоловіка з силікону нібито для того, аби вберегтись ухилянтам від роздачі повісток працівниками ТЦК.

Оголошення про продаж помітили також на маркетплейсах. Про це свідчать дописи та оголошення у мережі. Ціна за маску, яку називають «реалістичною», коливається у межах 13-14 тисяч гривень.

В Україні продають реалістичні маски дідуся для ухилянтів 

Всі маски ручної роботи, щомісяця роблять небагато, і якщо немає тимчасово в наявності то через місяць вони з'являються. Вони не відрізняються від шкіри людини навіть якщо дивитися довго на відстані 1 см, як живе тіло і на дотик, і тягнеться на 200%. Гіпереластичні і не рвуться. Передає міміку обличчя! Відправляємо новою поштою, є додатково відео та всі інші маски з різними особами віком 25 - 65 років», – ось таке пише один з продавців.

В Україні продають реалістичні маски дідуся для ухилянтів В Україні продають реалістичні маски дідуся для ухилянтів В Україні продають реалістичні маски дідуся для ухилянтів В Україні продають реалістичні маски дідуся для ухилянтів 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів