Катя Бльостка одягнула на себе в'язаний Луцький замок (фото)

Понеділок, 08 січня 2024, 10:10

Відома українська блогерка Катя Бльостка показала лук зодягом та аксесуарами від українських брендів. Серед іншого Бльостка одягнуа светр з Луцьким замком.

Блогерка записала рілс, де розписала детально, що і звідки у неї в гардеробі.

Центром образу був в'язаний светр «Волинь» від бренду woolkrafts, який у колаборації з ініціативною platfor.ma створили благодійну колекцію кофтинок про різні регіони України. Ціна благодійного светра була 3 500 грн, а 1000 грн з кожного продажу бренд передавав на закупівлю fpv-дронів для 3 ОШБр. Наразі всі светри колекції розпродані.

 

«Катя Бльостка, з її любовʼю до усього дивно-прекрасного, вривається в рілс. «Пора» - сказала я, як Кличко соколу у передвиборчій кампанії», – прокоментувала Катя, яка родом з селища Гоща, що на Рівненщині біля межі з Волинською областю.

Також блогерка ефектно заміксувала спідницю-сітку, яку вона одягнула поверх джинсів.

«Як там Ван Гог казав? «Нормальність - дорога вимощена. Нею зручно йти, але на ній не ростуть квіти». А я завжди обираю квіти», – додала вона.

    

Нагадаємо: український бренд Woolkrafts в колаборації Platfor.ma розробив лімітовану колекцію светрів. Волинь теж отримала свою модель – з Луцьким замком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: