Поділитись:

Катя Бльостка одягнула на себе в'язаний Луцький замок (фото)

Понеділок, 08 січня 2024, 10:10
Катя Бльостка одягнула на себе в'язаний Луцький замок (фото)

Відома українська блогерка Катя Бльостка показала лук зодягом та аксесуарами від українських брендів. Серед іншого Бльостка одягнуа светр з Луцьким замком.

Блогерка записала рілс, де розписала детально, що і звідки у неї в гардеробі.

Центром образу був в'язаний светр «Волинь» від бренду woolkrafts, який у колаборації з ініціативною platfor.ma створили благодійну колекцію кофтинок про різні регіони України. Ціна благодійного светра була 3 500 грн, а 1000 грн з кожного продажу бренд передавав на закупівлю fpv-дронів для 3 ОШБр. Наразі всі светри колекції розпродані.

Катя Бльостка одягнула на себе в'язаний Луцький замок (фото) 

«Катя Бльостка, з її любовʼю до усього дивно-прекрасного, вривається в рілс. «Пора» - сказала я, як Кличко соколу у передвиборчій кампанії», – прокоментувала Катя, яка родом з селища Гоща, що на Рівненщині біля межі з Волинською областю.

Також блогерка ефектно заміксувала спідницю-сітку, яку вона одягнула поверх джинсів.

«Як там Ван Гог казав? «Нормальність - дорога вимощена. Нею зручно йти, але на ній не ростуть квіти». А я завжди обираю квіти», – додала вона.

Катя Бльостка одягнула на себе в'язаний Луцький замок (фото) Катя Бльостка одягнула на себе в'язаний Луцький замок (фото) Катя Бльостка одягнула на себе в'язаний Луцький замок (фото) Катя Бльостка одягнула на себе в'язаний Луцький замок (фото) 

Нагадаємо: український бренд Woolkrafts в колаборації Platfor.ma розробив лімітовану колекцію светрів. Волинь теж отримала свою модель – з Луцьким замком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів