Поділитись:

«З часом будуть витягнуті всі», – Буданов про звільнення азовців з полону

П'ятниця, 05 січня 2024, 23:38
«З часом будуть витягнуті всі», – Буданов про звільнення азовців з полону

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що Україна з часом поверне всіх українських військовополонених, у тому числі бійців «Азову».  

Про це Буданов сказав в етері телемарафону, – передає Українська правда. 

«Росія веде свою звичну гру, вона намагається розіграти карту, скажімо так, соціально складних у їхньому розумінні верств нашого населення, до яких можна віднести питання «Азову». Тому що натягнуте дуже сильно це питання, в суспільстві сприймається дуже болісно. І вони мріють про те, що гра на цій тематиці дасть їм якусь користь щодо дестабілізації в нашій країні. Це не так», – сказав він.

Окремо він зазначив, що навіть командирів полку «Азов» повернули в Україну, у «що ніхто ніколи не вірив і вважав це нереальним».

«Але факти говорять самі за себе. І з часом будуть витягнуті всі. Але ще раз хочу наголосити: перше, ніхто нам нічого не винен, як і ми їм; друге. Ми перебуваємо в стані відкритої війни. Це складне питання. Кожен обмін – це окрема операція, суто операція. Тут використовуються абсолютно всі важелі. Я не буду розкривати форми і методи, але ще раз хочу сказати, що нічого спільного з цивілізованою роботою в цьому немає».

Нагадаємо: Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував перше за довгий час повернення українських військовополонених 3 січня. Сказав, що наразі не очікують таких тривалих перерв між обмінами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів